top of page

Aproximació a la percepció subjectiva de persones adoptades i la figura del Treball Social en el procés (Laia Fuzhen Baile Guinot)

Y11G
€16.00
In stock
1
Product Details

En el present treball de recerca, es realitza un estudi de la narrativa vivencial de tres persones adoptades internacionalment. L’any 2004 va ser el període on més adopcions es van dur a terme a Catalunya, és per aquest motiu que és un fenomen interessant pel fet que aquests joves estan entrant a l’etapa adulta. A través de la metodologia qualitativa s’entrevista a quatre casos objectes d’estudi, un dels quals és la mare d’una de les persones adoptades, a més d’una entrevista a una persona experta. Es conclou que les experiències i vivències de la persona adoptada envers l’entorn social i el familiar, va conformant el seu relat intern. Com cada persona adoptada va confrontant la vivència d’aquest buit, anirà reconfigurant els significats i les interpretacions per crear un relat de vida, el més coherent i amb més sentit possible. El Treball Social aporta una visió complementària i necessària en tot el procés adoptiu, sobretot en el treball amb pares i la postadopció.


Laia Fuzhen Baile Guinot va néixer en un petit poble de la Xina a prop de la ciutat de Nanning. Com altres milers de nadons xinesos que ingressaven als orfenats del territori, va ser acollida per pares adoptius. El 2001, juntament amb sis nenes més, va emprendre el viatge cap a Catalunya per conèixer la nova família. Aquest Treball final de Grau, per tant, neix fruit de la combinació entre la motivació i interès com a persona adoptada i pel compromís amb la carrera professional que ha escollit com treballadora social.


Título: Aproximació a la percepció subjectiva de persones adoptades i la figura del Treball Social en el procés
Subtítulo: Quatre estudis de casos sobre l’Adopció Internacional
Autor: Laia Fuzhen Baile Guinot
Tipo de trabajo: Trabajo de Fin de Grado
Universidad: Universidad de Barcelona
I.S.B.N.: 978-84-125183-1-3
Colección: Faber & Sapiens
Páginas: 122
Publicación: 2022
Precio eBook: 6.00 €
Precio libro: 16.00 € (incluye eBook en compra on line)
Formato electrónico: PDF-DRM Adobe
Formato físico: papel, fresado
Tamaño: 15,50 x 21,00
Edición: 1.ª edición
Clasificación IBIC: JKS: Bienestar social y servicios sociales
Save this product for later
bottom of page